Dobrý den, mám jít na operací batalionu na středu nosu. Nevím jak to bude probíhat a jak velká jizva bude. Jsem žena a tak se celkem stresují. Poraďte kdo má slušnost.
sluníčko | návštěvník | Moravskoslezský kraj
4 odpovědí
3 Likes
Dobrý den.S operaci bazaliomu mám nějakou zkušenost.Dokonce jsem měla i recidivu.Nebojte se,oni plastičtí chirurgové jsou šikovní,udělají to tak aby byla jizva co nejmenší.Operace probíhá v lokální anestezii,v nemocnici jsem byla 3 dny.Ale to Vám určitě všechno řeknou.Kolik je Vám let a jak velký basaliom.Když je malý,tak se to udělá ambulantně.Mě museli dělat plastiku,protože jsem s tím chodila 2 roky.Netušila jsem co to mám a tak jsem to mazala a léčila všelijak.Také jsem ho měla na boku nosu,je mi 72 let.
jsem 12 dní po odstranění BBC na levé straně nosu, na 9.den mi vytáhli stehy, byla provedena plastika, BBc byl velký 3x3 cm v místě kořene nosu, kde byly stehy po odstranění a po odebrání štěpu na plastiku, se mi to rozevřelo, a moje vlastní kůže, co by plastika, je zarudlá, bolí to, stehy jsou klik, klak, mazala měsíčkovou mastí, ale asi to není ono, kožní obvodák, mi dal ATB a mast nějakou, ještě není erecept vyzvednut, je mi 71, jsem celá nateklá, a mám pocit, že BBC nebyl odstraněn celý, zůstalo pár hrbolků, fotka se stehy a pak bez nich.
V březnu roku 2018 mi byl při kontrole kožní lékařkou zjištěn bazaliom na hrotu nosu jako důsledek častého opalování. Dostala jsem doporučení na plastickou chirurgii Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, kde se diagnóz...Více
Moje maminka /93/ prodělala operativní zákrok odstranění bazaliomu na horním rtu.Odstranění proběhlo na plastické chirurgii v nemocnici Na Bulovce.Zatím vše vypadá OK.Je nutné sledování.