Klinika dr. Magda Rau
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda-li někdo z Vás má zkušenost s klinikou Dr. Magda Rau na Praze 6 a její metedou, kterou vynalezla LASEK - Viscodissection? Dle doktorky jsem vhodný kandidát na operaci. Má z Vás někdo zkušenost s touto klinikou, na internetu jsem žádné hodnocení pacientu nenašel.
- 1 odpovědí
Dobrý den. Na operaci jsem byl přibližně před měsícem a vše proběhlo v pořádku. Vidím krásně a mohu jen doporučit.
- 1 odpovědí
Na operaci byl můj manžel koncem listopadu 2011 a vše proběhlo OK, naprosto skvělý přístup a výkon také. Do týdne viděl již na 100% na obě oči, nejvíce to bolelo prvních 24 hodin, pak už to bylo lepší. Takže za nás doporučuji.
- 2 odpovědí
Dobrý den,
tuto operaci jsem podstoupila začátkem ledna. Ze 7 dioptrií jsem na "nule".
Operace je rychlá cca 20 minut, první den je bolestivý a slzavý, ale fakt to stojí za tu trochu bolesti.
Špatně se Vám bude první týden číst, ale teď po 2 měsících jsem naprosto v pohodě.
Všem přeji hodně štěstí a běžte do toho!!!
tuto operaci jsem podstoupila začátkem ledna. Ze 7 dioptrií jsem na "nule".
Operace je rychlá cca 20 minut, první den je bolestivý a slzavý, ale fakt to stojí za tu trochu bolesti.
Špatně se Vám bude první týden číst, ale teď po 2 měsících jsem naprosto v pohodě.
Všem přeji hodně štěstí a běžte do toho!!!
- 1 odpovědí
Padl tady názor, že je to taková "Kolbenka". Je pravda, že tu byl zde zaveden systém, který je českému pacientovi asi nepochopitelný. Mně tedy určitě. Asi jako když se díváte na doktora Hause nebo tak něco. V den, kdy jsem čekala na operaci, jsem tam seděla opravdu dlouho, to uznávám, že pisatelka má pravdu. Vyšetření, věčně nám něco kapali do očí, do toho chodili lidé na kontrolu.... záležitost pomalu na celý den. Ale po operaci je to jiné. Nikdy jsem v čekárně neseděla dlouho. Paní doktorka je fajn, myslím, že ke každému pacientovi přistupuje velice individuálně a hodně se mu věnuje.