Dobrý den již delší dobu trpím bolestí lokte a zápěstí,byla jsem u lékaře ale dal mi jen obstřiky že je to tenisový loket a ze zápěstím jsem byla u Revmatologa a zjistili mi problémy s karpalním tunelem obo ruk ,ale zatím prý to na operaci není a že když bude problém mám přít,ale dají jen injekci a hotovo :-( .Poslední měsíc je to horší,bolesti jsou nesnesitelné a ruce jako by byly cizí bez citu ,masirování nepomáha a křeče i bezcitnost v rukou je stále,nejhorší jsou rána kdy se ani nemohu obléct,čistit zuby či učesat :-(,Prosím poraďte na jakého lékaře bych se mohla obrátit o pomoc či léčbu?? Děkuji G.M.Frýdlant nad Ostravicí
Zdravím,
míra postižení středního nervu (karpální tunel) se dá objektivizovat elektromyografickým vyšetřením (EMG). Zajděte si na neurologii buď sama, nebo prostřednictvím Vašeho praktického lékaře.
prim. Moster, Revmacentrum
Zdravím pane doktore ;-),
Tak jsem byla na vyšetření ve Fakultní Nemocnici v Ostravě-Porubě kde mě vyšetřili a hned teké domluvili operaci ;-),dnes jsem už 15 den po operaci stehy mi včera vyndali a v pátek 13.7. jdu k panu operaterovi na plastiku ke kontrole ;-) ,rána po operaci karpálu se krásně hojí a veškeré problémy co jsem měla s pravou rukou jsou pryč ;-),ještě musím pomalu rozcvičit zpět operovanou ruku a bude zase jako nová ;-).Na zimu se domluvím s levou rukou a taky dáme do pořádku tenisové lokty,opichy už nezabírají :-(,tak se to musí řešit asi taky operaci ??? Už se těším až ručičky budou zase v pohodě ;-).Přejí krásný den a děkuji za pomoc Gabka M. s Beskyd :-)
Léčím se u něj fakt dlouho a jsem velmi vděčná, že jsem se dostala do péče právě k němu. Skvělý doktor, velmi otevřeně komunikuje, snaží se pomoct, nevzdává to ani při komplikacích, kterých mám poměrně dost, můžu se ho n...Více
Ahoj jsem velice spokojen .Měl jsem problém s kyčlí o oštěpařský loket . Rok asi 2003?Od té doby bez problému. Škoda že ho v Krnově nemáme(Davida Kalvodu)