Dobrý den, mám 3 týdny po operaci ten.lokte - Hohmann. Ruku mám od operace v sádrové dlaze - 2 týdny dlaha až k prstům, nyní, po vyndání stehů přesádrována před prsty a k sundání dojde až za 3 týdny, celkem tedy po 5ti týdnech! Po tak dlouhé době znehybnění se docela obávám následné rhb.....
Je tato léčba běžná?
Zdravím,
správná otázka, obával bych se rovněž... Pokud byla udělána klasická operace dle Hohmanna pro dg.: Tenisový loket, je tak dlouhá fixace nestandardní.
prim. Moster, Revmacentrum
Dobrý den,pane primáři, to není pro mě zrovna dobrá zpráva,přesto děkuji a už teď se děsím, co mě čeká.Dle mých informací operace proběhla klasicky, jen tam prý bylo poměrně dost hematomů a prosáklého okolí...?
Dobrý den, jsem též po operaci tenis.lokte 4 měsíce a žádnou dlahu ani sádru jsem neměla jen zavázané po 10 dnech mi doktorka na ortopedii vytahla stehy a už na druhý den po ope.jsem protahovala prsty a dlan kvuli svalstvu a pak pomalu i ruku jen protahovala aby se svalstvo nezkrátilo vše se krásně hojilo a po měsíci a půl rehabilitace ,což bylo ze začátku bolestivé protahování ,ale ulevilo se mi a pomohlo.Doma to tak dobře neprocvičíte. Celkově jsem byla skoro 3 měsíce doma po operaci nebo mám namáhavou práci na ruce. Z pozdravem Zdenja.
Dobrý den, děkuji za Vaši zkušenost, mě bohužel, nezbývá nyní nic jiného,než čekat,jak rhb zvládnu a spíš počítat s tím, že návrat k běžné činnosti bude pravděpodobně pomalejší.
Léčím se u něj fakt dlouho a jsem velmi vděčná, že jsem se dostala do péče právě k němu. Skvělý doktor, velmi otevřeně komunikuje, snaží se pomoct, nevzdává to ani při komplikacích, kterých mám poměrně dost, můžu se ho n...Více
Ahoj jsem velice spokojen .Měl jsem problém s kyčlí o oštěpařský loket . Rok asi 2003?Od té doby bez problému. Škoda že ho v Krnově nemáme(Davida Kalvodu)